Sposób przygotowania

Blaszkę wykładamy biszkoptami, które skrapiamy syropem brzoskwiniowym z puszki.
Jajka ubijamy z cukrem, a następnie mieszamy z budyniami- dodajemy szczyptę soli i mieszamy z serem.
Masło rozpuszczamy w garnku- dodajemy masę serową.
Gotujemy na wolnym ogniu około 10 minut ciągle mieszając.
Jeszcze gorącą masę wylewamy na biszkopty.
Brzoskwinie kroimy i układamy na cieście - dogniatając je leciutko, by się zatopiły lekko w masie.
Czekoladę rozpuszczamy i dekorujemy ciasto.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pewnie rozpływa się w ustach
  • 6
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Sernik dla mnie jest pierwszorzędnym ciastem, a przepis trafia do mojej księgi w celu ... wypróbowania!
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pamiętam ten smak:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    dla mnie rewelacja,poproszę zdjęcie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Serniczek pycha.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    palce lizać
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    dawno nie robiłam a jest naprawdę smaczny:-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszny
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    rewelacja
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    apetyczny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczne slodkosci
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Elżbieta15

    wow, szybkie i smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    A_gucha

    hmmmm .brzmi i wygląda pysznie... na pewno wypróbuję.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !