Podkręć Smak Wielkanocy

Sposób przygotowania

1. Sałatę umyć ,osuszyć. Marchewki zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Cukinie pokroić w półplasterki. Papryki pokroić w paski. Dymki pokroić na plasterki, szczypiorek posiekać.
2. Oliwę rozgrzać na patelni, dodać marchewki, cukinie, papryki i dymki, smażyć 5 min. Dodać śmietanę, przyprawić.
3. Tortille podgrzać w piekarniku. Na każdej ułożyć warzywa, posypać szczypiorkiem. Zwinąć w rulon.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Yvonne

    podaje się je bez sosu?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    apetyczne !!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !