Sposób przygotowania

Makaron ugotować, odcedzić. Wątróbki opłukać. Cebulę obrać, pokrajać w kostkę, zasmażyć na tłuszczu na jasnozłoty kolor. Włożyć wątróbki, wlać 3-4 łyżki wody, dusić pod przykryciem 15 min. Wątróbki drobno pokrajać, połączyć z makaronem i połową sosu beszamelowego. Masą napełnić muszelki, pokryć resztą sosu. Posypać tartą bułką, zapiec. Muszelki podawać na okrągłym półmisku wyłożonym serwetą. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    satysfakcjakuchenna

    Wątróbka jest zdrowa, ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    hmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !