Sposób przygotowania

1. Kapustę, por i cebule pokroić. Marchewki, pietruszki i seler zetrzeć na tarce.
2. Cebulę zeszklić na 1 łyżce oleju. Resztę oleju, usmażoną cebulę i pozostałe warzywa połączyć ze sobą. Dodać sól, pieprz, koncentrat pomidorowy. Rybę usmażyć i wyłożyć na warzywa. Można udekorować papryką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ryby zawsze i każde...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    robiłem taką jest przepyszna iwszyscy się zawsz zajadają nią
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    robiłem taką jest przepyszna iwszyscy się zawsz zajadają nią
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    tak ,pyszna ryba
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    lubię ryby,

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !