Sposób przygotowania

Pieczarki kroimy na nieduże kawałki. Cebulę kroimy w piórka. Kiełbasę i paprykę kroimy w paski. Ma rozgrzanym oleju podsmażamy cebulę, dodajemy do niej kiełbasę i pieczarki, podsmażamy. Wlewamy pół litra wody, przyprawiamy solą i pieprzem i gotujemy około 10 minut. Dodajemy paprykę, kukurydzę, groszek, ketchup i koncentrat pomidorowy. Gotujemy jeszcze 30 minut. Na koniec przyprawiamy do smaku solą i ostrą papryką. SMACZNEGO :)

Komentarze

  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    lubię takie dania
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Dla mnie bomba

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !