Sposób przygotowania

Bułkę namoczyć w mleku, odcisnąć. Dodać do mięsa. Pietruszkę drobno posiekać, mozarellę rozdrobnić na małe kawałki. Wymieszać wszystko z mięsem, dodać jajko, doprawić do smaku. Obtaczać w bułce tartej i smażyć na rozgrzanej patelni. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    izka2086

    coś nowego:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Tradycyjne mielone są bardzo dobre, ale z dodatkami jeszcze lepsze:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mnaim
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam kotlety
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne musza byc
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Pomysłowe te kotleciki. Zapowiadają się bardzo smakowicie.
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszne musza byc
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    super
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    z pietruszką robiłam ,a jeszcze z mozzarellą nie
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    dziś robiłam takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !