Sposób przygotowania

Kalafior dzielimy na różyczki i gotujemy w osolonej wodzie. Odcedzamy. Masło roztapiamy, dodajemy miód, bułkę tarta i delikatnie rumienimy. Przekładamy kalafior i mieszamy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    aginaa

    uwielbiam taki
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ja tez uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    polecam, taki kalafior jest pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    ciekawe połączenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !