Sposób przygotowania

Kości na zupę włożyć do garnka, zalać wodą, zagotować, zebrać szumowiny. Do wywaru wrzucić pokrojoną w plasterki marchewkę, kostki bulionowe, trochę soli, dowolnie pokrojony seler i liście pora i selera. Gotować ok.20 minut. Po tym czasie dodać obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki i brokuły. Gotować, aż ziemniaki będą miękkie. Doprawić do smaku przyprawą uniwersalną.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszna zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    Pyszne zupka :D
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Taką zupkę z chęcią bym zjadła.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !