Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

makaron miodowy

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makaron nitki 1/2 kg
miód płynny 4 łyżki
masło 2 łyżki
masło do formy
orzechy włoskie 3 posiekane

Przepis i sposób przygotowania na: makaron miodowy

Makaron gotujemy i odcedzamy.W wysmarowanej masłem formie żaroodpornej układamy warstwę makaronu,posypujemy orzechami i przykrywamy drugą warstwą makaronu.Polewamy miodem i posypujemy kawałeczkami masła.Zapiekamy 20 min w 170 stopniach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 02.04.2013 23:27
mniam mniam...
Krystyna32 01.12.2011 00:09
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak