Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy i wrzucamy na 3 łyżki rozgrzanego, roztopionego masła, przyprawiamy Kucharkiem- podsmażamy.
Dodajemy około 1/2- 2/3 szklanki wody- dusimy.
Z reszty masła i mąki robimy w rondelku zasmażkę- zagęszczamy kapustę i mieszamy.
Na koniec dodajemy posiekany koperek i doprawiamy do smaku octem i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo dobre !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    uwielbiam młodą kapustkę i robię bardzo podobnie jest świetna.
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Rewelacyjny dodatek do letniego obiadu:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moja ulubiona;]
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olivka

    z pewnością smaczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    olivka

    lubie koperek pod wszelką postacią!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczna :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !