Składniki:
masło | 3 ŁYŻKI |
mięso pieczone | 1/2 KG |
ogórki kwaszone | 2 SZT |
grzyby marynowane | 5 SZT |
kiełbasa | 100 G |
bulion | 1/4 SZKLANKI |
ogórki konserwowe | 5 SZT |
cebula | 1 SZT |
kapusta kiszona | 3/4 KG |
masło | 3 ŁYŻKI |
mięso pieczone | 1/2 KG |
ogórki kwaszone | 2 SZT |
grzyby marynowane | 5 SZT |
kiełbasa | 100 G |
bulion | 1/4 SZKLANKI |
ogórki konserwowe | 5 SZT |
cebula | 1 SZT |
kapusta kiszona | 3/4 KG |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: