Sposób przygotowania

Do słoika wlewamy ok. 100ml wody mineralnej i wsypujemy czubatą łyżeczkę soli. Dokładnie mieszamy w celu rozpuszczenia soli i dodajemy rozgnieciony ząbek czosnku, koper oraz liść chrzanu. Następnie dokładnie i ciasno upychamy ogórki. Słoik zakręcamy i odstawiamy na 2 dni. Smacznego.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Właśnie dzisiaj nastawiłam swoje już z moich zbiorów działkowych
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    przepadam za nimi
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    uwielbiam ogórki małosolne...sa pyszne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    prostota zawsze się broni :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !