Sposób przygotowania

Do rondla wlać oliwę, dodać posiekaną cebulę, zeszklić, wsypać ryż. Zalać gorącym rosołem i cały czas mieszać. Ugotować grzyby, wywar wlać do ryżu, grzyby pokroić i dodać do ryżu, cały czas mieszać. Mięso pokroić w kostkę, dodać do ryżu. Ryż mieszać, aż wchłonie rosół. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Przyozdobić potrawę na talerzu wg własnego pomysłu.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    uwielbiam i ryż i grzyby - super propozycja!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo lubię takie połączenia.
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dariusz8

    pyszność : )

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !