Sposób przygotowania

Makaron ugotować w osolonej wodzie zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Truskawki umyć, pozbawić szypułek i 3/4 zmiksować za pomocą blendera-resztę pokroić na mniejsze części. Na sam koniec miksowania dodać cukier i wymieszać. Twaróg wymieszać wraz z cukrem na jednolitą masę. Makaron muszelki wymieszać z sosem truskawkowym i twarogiem. Wyłożyć na talarze i na wierzchu umieścić pokrojone truskawki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    pyszne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !