Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować. Wrzucić na wrzątek (mała ilość osolonej wody), dodać poszatkowany szczypior i dymkę. Gotować ok. 30 minut. Dosolić i popieprzyć do smaku, wsypać trochę cukru i zakwasić 1 łyżeczką octu. Zrobić białą zasmażkę z 1 łyżki mąki. Na koniec dodać dużo poszatkowanego koperku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Smaczna
  • 5
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    kapustę zawsze i wszędzie - młodą i każdą inną :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aida

    tak, jest bardzo smaczna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    I do tego ziemniaczki i schabowy:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aida

    albo mielony :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Młoda kapustka do tego mięso i obiad pyszny
  • 1
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    już nie mogę się doczekać, kiedy będzie młoda kapustka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !