Sposób przygotowania

Na oleju podsmażam pokrojoną w kosteczkę cebulkę, gdy się zrumieni dodaję ketchup i koncentrat z odrobiną wody. Wrzucam kostkę rosołową i przyprawiam do smaku. Takim sosikiem polewam ziemniaczki i gołąbki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna109

    super smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    i bardzo pikantny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    jak pikantny to dla mnie:) ale mam ochote na golabki:(
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    sos do gołąbków robie na płynie pozostałym z duszenia, jest bardziej aromatyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    A ja w przepisie zapomniałam dopisać, że wykorzystuję wodę od parzenia kapusty.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podoba mi się !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    bardzo dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    gołąbki z takim sosikiem pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !