Sposób przygotowania

Kapustę sparzyć i poszatkować (mi akurat został kawałek od gołąbków). Marchewkę zetrzeć na tarce i wrzucić na odrobinę oleju na patelce. Podsmażyć i dodać kapustę oraz posiekany koperek. Jeszcze chwilę podsmażyć i przyprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    bardzo młodą kapustę używam na surowo, jest soczysta i słodziutka :) w/w sposób wypróbuję...:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Racja:) Ale jak pisałam ta mi została sparzona od gołąbków. Suróweczka też była pyszna:)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    dobra gospodyni ma swoje sposoby by nic się nie zmarnowało
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    pycho...tka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !