Sposób przygotowania

1. Mąkę przesiej do miski z proszkiem do pieczenia. Dodaj pozostałe składniki i zagnieć szybko ciasto. Rozwałkuj na grubość 1 cm i pokrój na 25 kwadratów. Ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Piecz 15 min w temp. 200 stopni na złoty kolor, ostudź.
2. Kwadraty przekrój na pół. Jedną połówkę posmaruj mascarpone, obłóż plasterkami szynki, pomidora oraz natką pietruszki. Przykryj drugą połówka.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    super,chetnie bym spóbowała
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fantastyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !