Sposób przygotowania

Ogórki obrać, pokroić w kostkę, dodać tłuszcz i dusić 5 minut. Obrane ze skórki pomidory pokroić w cząstki i dodać do ogórków, dodać też keczup wymieszany z surowymi żółtkami i posiekanym koperkiem. Oprószyć do smaku sola i pieprzem, wymieszać.
Przełożyć do żaroodpornego naczynia i zapiec w piekarniku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota53

    no no ciekawy przepis jestem ciekawa jak takie cudo smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    nigdy nie jadłam pieczonych ogórków:) smak musi być ciekawy :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    anula250

    Fajny przepis :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Honorata1

    sezon ogórkowy w pełni, trzeba wypróbowac :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !