Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Risotto z kalafiorem i fasolką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kalafior 1/4 szt
fasolka szaragowa 1 garście
Kucharek przyprawa uniwersalna
masło
pieprz
cebula dymka ze szczypiorkiem
pieczarki 4 szt
bulion drobiowy

Przepis i sposób przygotowania na: Risotto z kalafiorem i fasolką

Na masełku podsmażamy pokrojoną dymkę i pieczarki .Dodajemy ryż -chwilę smażymy dodając kucharka . Podlewamy bulionem i dodajemy pokrojony kalafior i fasolkę .Dusimy pod przykryciem ,aż warzywa będą miękkie .Doprawiamy pieprzem i szczypiorem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pioge7 03.07.2011 09:41
jeszcze nie jadłem, ale widzę że muszę wypróbować :D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak