Sposób przygotowania

Pokruszyć ciasto biszkoptowe i wymieszać z cynamonem, roztopionym masłem i brązowym cukrem. Na dno tortownicy wyłożyć papier nasmarowany margaryną, wylać równomiernie ciasto.
Masa: śmietanę ubić z cukrem, potem stopniowo dodawać ser miksując. Po zmiksowaniu dodać galaretkę rozmieszaną w soku z pomarańczy.
Wyłożyć wszystko na wierzch ciasta, a na masę wyłożyć pokrojone truskawki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawa jestem tego smaku...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Każdy serniczek na zimno dla mnie jest super ale z nutką cynamonu może być jeszcze bardzie super.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !