Sposób przygotowania

W dużej misce połączyć wszystkie składniki i dokładnie wymieszać alby nie było grudek. Smażyć na średnim ogniu na suchej patelni. Gdy na powierzchni pancake pojawiaja sią bąbelki, wtedy przewracamy na druga stronę i czekamy aż się zarumieni. Gdy pancake jest jeszcze na patelni możemy go posmarować czekoladą i dżemem wtedy się idealnie rozpłynie. Do ciasta można dodać więcej cukru ok 2-3 łyżeczek i jeść same lub tradycyjnie z syropem klonowym:)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Nie ma to jak naleśniki.
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    zdjęcie tak apetyczne, że od razu zachciało mi się je zjeść - poczekają do jutrzejszego śniadania
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    wyglądają smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !