Sposób przygotowania

2 kalarepki i świeży ogórek obierz, posiekaj. 3/4 warzyw zmiksuj z 2 szklankami jogurtu naturalnego, 2 szklankami śmietany 12%, 2 posiekanymi ząbkami czosnku i 2 łyżkami posiekanego kopru. Przypraw solą i białym pieprzem. Posyp resztą rozdrobnionych warzyw i koperkiem.Smacznego!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    dorlil

    musze spróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    dorlil

    musze spróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !