Sposób przygotowania

Wszystkie składniki tapenade dokładnie zmiksować, doprawić do smaku i nałożyć na opieczone w tosterze pieczywo. Na tak przygotowanych kanapkach ułożyć ser kozi, suszone pomidory i duże kapary. Kanapki doskonale smakują po zapieczeniu w piekarniku przez około 5 minut w temperaturze 180ºC. Przed podaniem kanapki skropić sosem pesto i posypać orzeszkami piniowymi.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    niezłe:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kuba10019961

    nom pycha ;))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale pyszno?ci !!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Iza10

    z sosem czosnkowym tez smakuje : )
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    pyszne na śniadanko:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    Pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika64

    Mniami
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    koniara40

    oliwki i kozi ser - idealne połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ziabela

    ale kolory

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !