Sposób przygotowania

Na rozgrzanej oliwie podsmażamy drobno pokrojoną cebulkę. Gdy zacznie się rumienić dodajemy plasterki kabanosa. Po 2-3 minutach smażenia dodajemy jajka rozmieszane z solą i pieprzem. Smażymy na małym ogniu nieustannie mieszając. Gdy białko zacznie się ścinać dodajemy ser i smażymy do roztopienia sera. Podajemy posypane koperkiem z opiekanym chlebem. Smacznego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    jajecznica to moje ulubione śniadanie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    zrobiła się ostatnio bardzo jajkowo:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    wałówkę z domu dostałem to szaleje :D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !