Sposób przygotowania

1. Golonki umyj, oczyść. Warzywa obierz. Marchewki potnij w słupki, a cebule na cząstki. Pomidory pokrój na ósemki.
2. Blachę posmaruj tłuszczem. Ułóż na niej mięso, warzywa oraz listki laurowe. Oprósz solą i pieprzem, posyp posiekaną natką.
3. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do temp 210 stopni. Piecz ok 70 min. Na 10 min przed końcem podlej 1 szkl wody. Gotowe danie przełóż na półmisek i udekoruj natką.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    jakie dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    nie przepadam - przyznaje ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !