Sposób przygotowania

Kapuste szatkujemy, dodajemy ręszte składniów (ryż nie gotujemy). Doprawiamy do smku. Mieszamy.
Formujemy średnie gołabki ( podczas doszenia podwajają objętość) i obtaczamy w mące, Obsmażamy z obu stron na złoto.
Przekładamy do rarnka, zalewamy wodą, by je przykryła, dodajemy kostki rosołowe i przecier. dosimy około 30 min, w razie potrzeby podlewamy woda. Powatały sos zagęrzszczamy mąką.

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcin36

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !