Sposób przygotowania

Wszystko wrzucić do gara, wysokiego bo nieźle się pieni w trakcie gotowania. Doprowadzamy do wrzenia mieszając i powoli gotujemy ciągle mieszając... Zawartość gara po pewnym czasie, tak pi razy oko 15 minut, zaczyna nam gęstnieć. Nie zapominamy o mieszaniu... Cały czas, energicznie, bo ta substancja jest na tyle złośliwa, że zaczyna się przypalać sekundę po tym jak przestaniecie mieszać. Zgęstniałą masę przelewamy do keksówki wyłożonej folią spożywczą. Czekamy, aż wystygnie i wsadzamy do lodówki. Po godzinie moja była zastygnięta tak, że mogłam ją kroić.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    muszą być dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agata B

    świetne, koniecznie muszę wypróbować (akurat mam kremówkę w lodówce):)))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    bardzo lubię krówki:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Ciekawy przepis :)
  • 0
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    jutro zrobie Zobaczmy czy wyjdą :P
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    To smak dzieciństwa :) Ja testowałam swoje kulinarne zacięcie, a mama musiała domywać garnki po tych ekksperymentach... hehehe... ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !