Sposób przygotowania

Makrelę obrać i drobno rozetrzeć. Pozostałe składniki pokroić w drobną kostkę. Całość dokładnie wymieszać, dodać majonez, koncentrat i przyprawić do smaku.
Kromki chleba zrumienić w tosterze i posmarować wcześniej przygotowaną pastą. Przed podaniem udekorować cząstkami pomidorków koktajlowych oraz posiekanym szczypiorkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ach, jak ja lubię taką pastę a jeszcze na chrupiącym chlebie - pyszności!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    zjadłabym taką kanapeczke
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Coś w sam raz dla mnie!
  • 1
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    no świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam, mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    pyszna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    radosna29

    nie ma to jak wiekjscki chleb pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    iza0823

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    anna300

    lubie takie pasty na chleb

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !