Składniki:
pierś z indyka | 1,5 kg |
jabłka suszone | 100 g |
żubrówka | kieliszek |
miód | 2 łyżeczki |
oliwa | |
sól | |
pieprz | |
żurawina | |
Papryka ostra mielona Prymat | 1\2 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1\2 łyżeczki |
pierś z indyka | 1,5 kg |
jabłka suszone | 100 g |
żubrówka | kieliszek |
miód | 2 łyżeczki |
oliwa | |
sól | |
pieprz | |
żurawina | |
Papryka ostra mielona Prymat | 1\2 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1\2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: