Składniki:
łopatka cielęca | 1,5 kg |
pieczarki | 300 g |
grzyby suszone | 4 |
cebula biała | |
jajko | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżka |
masło | 1 łyżka |
olej | 3 łyżki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
pieprz | |
twaróg | 200 g (tłusty) |
łopatka cielęca | 1,5 kg |
pieczarki | 300 g |
grzyby suszone | 4 |
cebula biała | |
jajko | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżka |
masło | 1 łyżka |
olej | 3 łyżki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
pieprz | |
twaróg | 200 g (tłusty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: