Sposób przygotowania

Na wakacjach łatwo i szybko można takie szaszłyki przygotować. Kiełbasę pokroić w grube plastry, cebulę w krążki, ale takie by się nie rozpadły, nadziewać naprzemiennie na patyczki do szaszłyków, doprawić solą i posypać przyprawą prowansalską, grillować na grillu, kładąc szaszłyki na tace do grillowania, trwa to trochę dłużej, ale jest zdrowsze. Podawać z sałatka, musztardą i bułką.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Pola2

    fajny pomysł na biwakowe menu
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    na biwaku możliwości kulinarne są ograniczone:(
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Janek1

    smacznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    pyszne szaszłyczki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Fajna alternatywa dla tradycyjnych kiełbasek.
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    z takim prowiantem każdy biwak udany

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !