Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z młodej kapusty z aromatem pomarańczy
Warzywa kroimy, mieszamy z kapustą- doprawiamy przyprawami i sosem przygotowanym według przepisu na opakowaniu.
Mieszamy.
papryka czerwona | 1 szt |
ogórek zielony | 1 szt |
pomidor | 2 szt |
koperek | 1/2 pęczka |
zielona cebulka | 1/2 pęczka |
pomarańcza | 1 szt |
sól | |
pieprz | |
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy polski Prymat | 1 opakowanie |
oliwa | |
kapusta młoda | 1/2 mała |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: