Sposób przygotowania

Masło dokładnie rozcieramy przez sitko, do masła dodajemy cukier puder i mieszamy , czekolady rozpuszczamy w kąpieli wodnej i dodajemy do masła razem z rumem zamieszać i odstawić na godzinę do lodówki, potem wyjmujemy formujemy kulki i obtaczamy w wiórkach kokosowych .

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Jeśli będą już gotowe to z powrotem wkładamy do lodówki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszne kuleczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    świetny deserek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !