Sposób przygotowania

Jajka rozkłócić, dodać letnią wodę i sól. Dosypując mąkę wyrobić nie klejące się ciasto. Rozwałkować, oprószyć mąką i zostawić aby wyschło. Pokroić na paski i ręcznie lub przez maszynkę ciąć makaron.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny i zdrowy
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    najlepszy domowy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    taki domowy jest najlepszy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    najlepszy
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    taki najlepszy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    domowy jest najlepszy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    domowy najsmaczniejszy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny,mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    super
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    domowy najlepszy
  • 1
    original
    Opublikowano

    msmors

    dawniej robiłam makaron teraz brakuje czasu :-)
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię domowy makaron.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pycha makaronik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !