Sposób przygotowania

Jajka ugotowane na twardo przekrawamy na połówki. Na każdej kładziemy trochę majonezu, posypujemy pieprzem, dekorujemy plastrem rzodkiewki oraz odrobiną natki pietruszki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    suzana

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale pięknie podane
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    takie lubię-pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszna kolacyjka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ale pięknie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Wyśmienite!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ślicznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    apetycznie wyglądają
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    uwielbiam takie jajeczka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna kolacja !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    ładne i kolorowe
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    moje ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    z przyjemnością zjadłabym teraz takie jajo, i koniecznie z rzodkiewką :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !