Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bezy z polewą czekoladową

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

białko 4 szt.
cukier 200 g
czekolada mleczna

Przepis i sposób przygotowania na: Bezy z polewą czekoladową

Białka ubijamy na sztywną pianę, a następnie dodajemy cukier. Blachę wykładamy papierem do pieczenia. Nanosimy łyżeczką małe beziki. Pieczemy w 100 stopniach przez około godzinę. Wystudzone polewamy po wierzchu rozpuszczoną czekoladą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 04.01.2012 07:29
zapowiada się smakowicie
gusia1000 01.09.2011 16:50
Znakomitość.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak