Sposób przygotowania

# 1 mała polędwiczka
# boczek chudy do owinięcia polędwiczki
# marynata klasyczna prymat
# 2 ząbki czosnku
# 1/4 łyżeczki papryki
# sól
# pieprz

Wykonanie:
Mięsa umyć , osuszyć . Marynatę przygotować zgodnie z opisem na opakowaniu i namazać miesa. schować do lodówki na dobę . Następnie wyjać mięso , polędwiczkę owinąć boczkiem natrzeć z wierzchu czosnkiem roztartym z solą i posypać papryką. Zasznurować , włożyć do rękawa i piec około godziny w rękawie , w temp. 180*C.

Komentarze

  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    proste i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wygląda bardzo apetycznie, na pewno pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetna,takie mięska bardzo lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    To dopiero jest rarytas!:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    robi wrażenie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pysznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    o jakie dobre mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    jak dle mnie bardzo smakowity kąsek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny obiadek !
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    wygląda obłędnie
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    za sam wygląd 5 z plusem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !