Sposób przygotowania

Żeberka rozdzielamy na mniejsze kawałki.doprawiamy przyprawa do zeberek,solą czosnkową,czosnkiem,kucharkiem uniwersalnym i papryką słodka.Doprawione żeberka obtaczamy w mące i smażymy na oleju do uzyskania złocistego koloru.Kapustę gotujemy,dodajemy pokrojony w kosteczke czosnek i doprawiamy kucharkiem uniwersalnym i kucharkiem w płynie ,oraz pieprzem. Gdy kapusta będzie gotowa wkładamy ją wraz z żeberkami do naczynia żaroodpornego -najlepiej warstwowo:kapusta,żeberka,kapusta.Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i dusimy przez ok 1,5 h. Smacznego:)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    fajne, tylko po co ta mąka?
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    rewelacja...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !