Sposób przygotowania

Czosnek przecisnąć przez praskę. Wymieszać olej, miód, sos sojowy, koncentrat pomidorowy, musztardę, dżem oraz czosnek. Dodać przyprawę Kucharek. Żeberka obtaczać w marynacie i układać w naczyniu żaroodpornym. Odstawić na noc. Piec 60 min. w temp. 200 stopni. Polewać marynatą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika120

    Fajny pomysł na zeberka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    już czuję ten zapach
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    A właśnie jutro mam w planie żeberka,więc wypróbuję ten przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo takie lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Zgadzam się - fajne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !