Sposób przygotowania

umyć mięso wrzucić do garnka zalać wodą zagotować. po zagotowaniu dodać soli i pieprzu lub kucharka. obrać, umyć i pokroić wszystkie warzywa. mięso gotować 15 minut dodać wszystkie warzywa. gotować tak aby warzywa i mięso było miękkie. dodać śmietanę doprawić do smaku. na wierzchu posypać zupę świeżym koperkiem

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię taką
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię taką
  • 4
    original
    Opublikowano

    Magda60

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    agogo2

    polecam tez
  • 3
    original
    Opublikowano

    agogo2

    polecam tez
  • 2
    original
    Opublikowano

    agogo2

    polecam tez
  • 3
    original
    Opublikowano

    agogo2

    polecam tez
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !