Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto karmelowe
2. Budynie ugotuj na mleku. Masę rozsmaruj na cieście. Zapiekaj jeszcze ok. 15 min. Ostudź. Udekoruj masą krówkową przy pomocy dekoratora.
mąka | 2 szkl. |
margaryna | 125 g |
cukier | 1/2 szkl. |
jajko | 2 szt. |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
cukier waniliowy | 1 op. |
dżem jabłkowy | 1 słoik |
mleko | 3 szkl. |
masa krówkowa | |
wiórki kokosowe | |
tłuszcz do formy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: