Sposób przygotowania

Boczniaki smarujemy oliwą i podpiekamy w piekarniku,następnie po ostudzeniu kroimy w paseczki,ser tarkujemy na grubych oczkach lub zakupiony w plastrach kroimy w paseczki,cebule czerwonąkroimy w pórka.
Wszystkie sładniki roztrzepujemy palcami i mieeszamy za pomocą 2 widelców podrzucając,dodajemy pieprz i sól do smaku polewamy vinegretem.
Przepis na sos:1 część octu,2 części oliwy,odrobina musztardy i miodu-wszystko mieszamy trezepaczką lu w zakręconym słoiczku aż powstanie balsamiczna całość na koniec dodajemy odrobinę wrzątku i jeszcze raz mieszamy-gotowe

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ile czasu piec grzyby?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata77

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo smaczne, mogłabym się nią zajadać codziennie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !