Sposób przygotowania

Najpierw przygotowuję sos: oliwę, sok cytrynowy i przyprawy mieszam do uzyskania jednolitej konsystencji.

Pomidorki i rzodkiewki kroję na cząstki dodaję tuńczyka odsączonego z zalewy i sos sałatkowy, delikatnie mieszam.

Na umytą, osuszoną i porwaną na mniejsze kawałki sałatę wykładam sałatkę tuńczykowo-rzodkiewkową i dodaję odsączone z zalewy kapary i posiekaną kolendrę.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ana00

    jak to pięknie wygląda ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Interesujaco wygląda :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo apetyczna ta sałatka!
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    piękna,smaczna,kolorowa:)
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Beniu dodaj jeszcze ,że zdrowa....
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    zgadzam się: piękna, pyszna i ...... zdrowa :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ?wietna
  • 0
    original
    Opublikowano

    sambolera

    cos dla mnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    jak kolorowo,super sałatka
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo oryginalne składniki w tej sałatce, wszystkie lubię :) piękna prezentacja
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszna sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !