Składniki:
pierś z indyka | 20 dag |
kapusta pekińska | 20 dag |
cebula | 2 sztuki |
rzodkiew biała | 1 sztuka |
mąka | 1 łyżka |
rosół | 2 l |
olej | 3 łyżki |
Przyprawa curry orientalna Prymat | 2 łyżeczki |
śmietana | 4 łyżki |
sól |
pierś z indyka | 20 dag |
kapusta pekińska | 20 dag |
cebula | 2 sztuki |
rzodkiew biała | 1 sztuka |
mąka | 1 łyżka |
rosół | 2 l |
olej | 3 łyżki |
Przyprawa curry orientalna Prymat | 2 łyżeczki |
śmietana | 4 łyżki |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: