Składniki:
mąka | 1,5 szklanki |
masło | 18 dkg |
jajko | 3 szt |
skórka otarta z cytryny | 2 łyżki |
cukier | 1 szklanka |
migdały zmielone | 10 dkg |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
sól | szczypta |
lukier | |
cukier puder | 3/4 szklanki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
mąka | 1,5 szklanki |
masło | 18 dkg |
jajko | 3 szt |
skórka otarta z cytryny | 2 łyżki |
cukier | 1 szklanka |
migdały zmielone | 10 dkg |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
sól | szczypta |
lukier | |
cukier puder | 3/4 szklanki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: