Sposób przygotowania

Cielęcinę podzielić na 4 porcje i rozbić. Na każdy kawałek nałożyć mięso mielone oraz jajko, oprószyć solą oraz pieprzem i zwinąć. Podsmażyć na maśle. Zalać bulionem i dusić przez 15 min. Mąkę wymieszać ze śmietaną, dodać do bulionu i doprawić.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    wyborne
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    wyborny dar spisywania
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszne kruche mięsko,,
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    trudno dostać cielęcinę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !