Sposób przygotowania

Pokroiłam polędwiczki na paski, spiełam wykałaczka, zaplotłam warkocze, spiełam wykałaczką i ulożyłam w misce. Przyprawiłam solą, pierprzem, tymiankiem, cząbrem. Posiekałam czosnek, dałam na polędwiczki, starłam seler i marchew na grubych oczkach, zakrylam warkocze. wszystko załałam jogurtem. odstawiłam na noc do lodówki. Ale mysle ze wystarczyłoby zeby sie marynowały 3-4 h.

Przed pieczeniem wyciągnęłam z zalewy, oczysciłam z warzyw i dałam na grilla. Polewałam w trakcie pieczenia oliwa z oliwek. Były miekkie i smaczne. I niecodzienne.

Komentarze

  • 2
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    Pycha!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    bardzo mi się podoba ta marynata z warzywami, grilla nie mam, ale może na patelni zrobię?
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    wyglądają naprawdę fajnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !