Sposób przygotowania

Jagody umyć.Żelfix 3:1 dokładnie wymieszać z owocami.
Zagotować ciągle mieszając. Dodać cukier. Zagotować
i gotować 2-3 minut. Zdjąć z ognia i mieszać
aż do zaniku piany. Gorący dżem nakładać do słoików
do pełna i natychmiast szczelnie zamknąć. Słoiki ułożyć
na ok. 5 min. dnem do góry.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    anoosia

    mmm pycha!
  • 4
    original
    Opublikowano

    rosik93

    lubie.
  • 3
    original
    Opublikowano

    rosik93

    lubie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    tez tak robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !