Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, dodać jabłko starte na grubych oczkach, podlać wodą, dodać przyprawy i dusić pod przykryciem do miękkości. Na koniec ze smalcu i mąki przygotować zasmażkę, dodać do kapusty, wymieszać, zagotować. Ewentualnie doprawić do smaku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    kapusta idealna do klusek i roladek
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna dawno nie jadłam takiej kapustki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna jeszcze do tego kluchy i mięso i ful wypas
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    przepyszna jest taka kapusta
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    uwielbiam do kotlecika
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajna kapustka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    tez taka robię,bardzo lubimy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Cranberry

    Lubię taką :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !